ID: 1010

OEZ Proudový chránič LFE-25-4-030A, 6KA,

OEZ proudový chránič LFE-25-4-030A (25A, 6kA) poskytuje spolehlivou ochranu před úrazem elektrickým proudem a zkratem. Jeho kompaktní design umožňuje snadnou instalaci v různých elektrických systémech.
2 490 Kč
2 058 Kč bez DPH

Skladem u výrobce

OEZ proudový chránič LFE-25-4-030A je navržen pro maximální bezpečnost a ochranu vašich elektrických obvodů. S jmenovitým proudem 25A a vypínací schopností 6kA je ideální volbou pro širokou škálu aplikací v domácnostech, komerčních a průmyslových objektech.

Citlivost: 30mA

Vypínací schopnost: 6kA

Jmenovitý proud: 25A

Počet pólů: 4

Provedení: Kompaktní a snadno instalovatelný design

Provozní teplota: -25°C až +55°C

Výhody a další parametry:

  • Bezpečnost: Chrání před úrazem elektrickým proudem, snižuje riziko požáru a poškození zařízení způsobených elektrickým zkratem nebo přetížením.
  • Jednoduchá instalace: Díky kompaktnímu designu je instalace rychlá a snadná, což šetří čas a náklady.
  • Široké využití: Vhodný pro použití v různých prostředích, od domácností až po průmyslové aplikace.

OEZ proudový chránič LFE-25-4-030A je ideální pro ochranu elektrických obvodů ve všech typech budov. Chrání lidi před úrazem elektrickým proudem a zařízení před poškozením způsobeným přetížením nebo zkratem. S OEZ proudovým chráničem LFE-25-4-030A získáte spolehlivou a účinnou ochranu pro váš elektrický systém. Nakupujte nyní a zajistěte bezpečnost a spolehlivost pro vaše elektrické instalace.

Pro koho jsou nabíjecí stanice vhodné?

Nabízíme širokou škálu nabíječek pro majitele elektroaut

S našimi nabíječkami můžete dobíjet vaše elektromobily rychle, spolehlivě a pohodlně, ať už jste doma, v práci nebo na cestách.

Chci vědět více

© 2024 Electra drive s.r.o. All rights reserved.

ComgateMastercardVisaDPD